Căutare Live

Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European

Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles. Sesizarea va fi dezbatuta miercuri.

Presedintele PNL Crin Antonescu, co-presedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta in care il ameninta cu justitia, in scandalul participarii la Consiliul European.

Premierul Victor Ponta sustine ca este atributia lui sa reprezinte Romania la summitul de la Bruxelles, din 28 iunie, din moment ce deciziile care vor fi luate la reuniunea de la Bruxelles vizeaza activitatea Guvernului. De cealalta parte, presedintele Traian Basescu considera ca are prerogativele constitutionale pentru a participa la intrunire.

Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei la Consiliul European, trimisa de Ministerul de Externe, formata din Victor Ponta, Andrei Marga si Leonard Orban. Pe lista nu se afla si presedintele Traian Basescu, intrucat Consiliul European a stabilit ca Romania va avea un singur scaun la reuniunea informala.

Citeste si Antena3!

FOTO: Intact Images

Caltabosi, branza, tuica: Vezi evolutia spagii in Romania!... UPDATE! Nastase ramane internat la Spitalul Floreasca...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri