Antena Căutare

Traian Basescu: "In 2008, Romania dispunea de cateva prastii si era gata sa declare razboi"

Traian Basescu a glumit pe tema telegramelor WikiLeaks, potrivit carora, in 2008, presedintele s-ar fi temut de un conflict militar cu Rusia. Reactia sefului de stat a fost inregistrata la finalul ceremoniei de investitura a lui Leonard Orban in functia de ministru al Afacerilor Europene.



„In 2008, Romania dispunea de cateva prastii cu raza lunga de actiune si era gata sa declare razboi. Iar acum avem vreo doua prastii in plus"


O telegrama Wikileaks dezvaluie ca intr-o intalnire cu senatorul american Richard Lugar, la Bucuresti, pe 27 august 2008, presedintele Traian Basescu si-a exprimat "cat se poate de serios" temerile ca Romania ar putea fi atrasa intr-un conflict militar cu Rusia in Transnistria.

Ambasadorul SUA de la acea vreme, Nicholas Taubman, a precizat ca Traian Basescu "este in mod clar ingrijorat" de posibilitatea unui conflict militar Romania-Rusia.

Sulfina Barbu a depus juramantul de investire in functia de ministru al Muncii... Leonard Orban a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Ministerului Afacerilor Europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x