Antena Căutare

Traian Basescu si-a repus in functii consilierii

Traian Basescu si-a repus in functii consilierii din cadrul Presedintiei. El a semnat marti decretele si deciziile, Dorel Onaca fiind numit consilier de stat la Cancelaria Presedintelui.

In functiile de consilieri prezidentiali au revenit cei din vechea echipa a sefului statului: Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Virgil Paunescu, Bogdan Manoiu, Laurentiu Sebastian Lazaroiu, Daniel Petru Funeriu, Bogdan Alexandru Dragoi, Iulian Fota, iar Bogdan Oprea a fost renumit consilier de stat la Departamentul Comunicare Publica si purtator de cuvant al presedintelui.

Stefan Deaconu, fostul consilier pentru probleme juridice, nu va mai face parte din noua echipa de consilieri prezidentiali. El a fost eliberat din functie pe 5 iulie. In aceeasi situatie se afla si Bujor-Bogdan Teodoriu, care a coordonat departamentul de politici economice si sociale de la Cotroceni si care fost numit pe 10 august membru al Consiliului Concurentei.

FOTO: Intact Images

Comisia Europeana: Am luat nota de reinstalarea lui Basescu, procesul constitutional este acum respectat ... Elena Udrea: "Traian Basescu ofera o sansa nesperata dreptei politice romanesti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x