Antena Căutare

Traian Basescu: "Nu am ce negocia cu cei care vad tara ca pe o mosie a lor. PSD ramane loial politicii de a crea dezordine"

"Daca Ceausescu statea doar zece ani la conducere era un mare presedinte in istoria romanilor", a declarat presedintele Traian Basescu, joi seara, la inceputul emisiunii "Nasul" de la B1 TV. “Romania a fost tractatata impotriva vointei ei. A fost tractata cu un guvern cu 15 oameni, a fost tractatata peste perioada cea mai grea a crizei”, a mai declarat seful statului. Presedintele sustine ca Guvernul actual a ajutat de fapt Romania sa traverseze cu bine criza economica. Si asta in ciuda faptului ca a fost “calcat in picioare de un popor intreg” si nu a beneficiat de sustinere din partea presei.

Seful statului a insistat ca Parlamentul trebuie sa dea tarii cele trei legi: salarizarii, pensiei si educatiei:"Eu nu am pretentia ca toti parlamentarii sa inteleaga in profunzime cat de important este momentul celor 30-40 de zile care urmeaza".


"Asa cum a fost el, guvernul acesta s-a asezat pe burta si a lasat un popor intreg sa il calce in picioare si sa spus seful statului.

Presedintele a abordat apoi si alte subiecte, printre care "supararile" lui Victor Ponta, si deja consacratul subiect al trusturilor media si mogulilor. Astfel, Traian Basescu considera ca "Voiculescu este mai onest decat Crin si Ponta".

"Am vazut programul lui PSD, care este diametral opus tratamentului pe care Romania ar trebui sa-l aiba. Eu as fi vrut sa fie cateva chestiuni serioase despre care sa pot spune ca pot fi preluate (...) sunt elemente de coagulare. Nu poti sa faci asta.

Victor Ponta n-a reusit sa schimbe nimic in partidul sau. Credeti-ma cand va spun ca in momentul de fata Geoana a fost inlocuit cu Crin Antonescu, iar PSD ramane loial politicii de a crea dezordine: blocarea institutiilor, pentru a-si urmari interesele.


Supararea lui Ponta este ca nu a fost ales el si a fost ales Crin Antonescu. Ponta poate astepta sa isi ia lectia Crin si apoi sa vina randul lui. (...) Cat timp voi fi eu presedinte nu vor reusi. Nu am ce negocia cu cei care vad tara ca pe o mosie a lor. (...) Nici eu nu reusesc sa fac ce ar trebui facut, pentru ca in acelasi timp trebuie sa lucreze si institutii. Am satisfactia ca nu am dat tara pe mana lor", a declarat Basescu.

Legea educatiei, mestecata cu greu de pedelisti... Ponta: Dezbaterile la Legea Educatiei nu trebuie canalizate doar pe prevederile UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x