Antena Căutare

Traian Igas, la un pas de prabusire cu elicopterul: "Echipajul a dat dovada de mult curaj si multa pregatire"

Fostul ministru al Administratiei si Internelor, Traian Igas, a fost la un pas de o tragedie cand se deplasa cu un elicopter, in timpul interventiilor de salvare pe viscol, in zona Bucuresti.

Igas a relatat ca la inceputul lunii februarie aparatul de zbor in care se afla a fost pe punctul de a se prabusi, insa echipajul a dat dovada de curaj si profesionalism, iar situatia a fost tinuta sub control.


"Eram ministru al Administratiei si Internelor in perioada de viscol, in perioada dificila in care eram nevoiti sa intervenim sa salvam vieti cu echipajele pe care le aveam in subordine. Intr-una din misiuni, echipajul a dat dovada de mult curaj si multa pregatire pentru ca nu mult a lipsit ca acel elicopter sa se prabuseasca", a afirmat Igas.

Un elicopter SMURD nou nout a ajuns la Arad. Aparatul de zbor, care va deservi urgentele din sase judete, a costat 6 milioane de euro si a fost cumparat din procentul de 2 la suta donat de populatie. Evenimentul nu a fost ratat de fostul ministru Traian Igas, unde a facut dezvaluirea.

"Au fost cateva minute cand elicopterul, practic, nu mai tinea legatura cu cei de la sol. Pentru faptul ca au dat dovada de curaj si profesionalism, acei oameni din echipaj, am decis imediat sa ii avansez. Pentru mine a fost o satisfactie ca am putut sa le fiu recunoscator pentru munca lor", a mai spus Igas.

Mihai Razvan Ungureanu: "Nu am fost tocilar in liceu. Am stiut sa ma bucur de adolescenta"... Ion Iliescu implineste astazi 82 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x