Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu: "Nu am fost tocilar in liceu. Am stiut sa ma bucur de adolescenta"

“Nu am fost tocilar. Am stiut sa ma bucur de adolescenta”, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu, sambata, la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi, pe care l-a absolvit acum 25 de ani.

Directorul scolii a citit in prezenta mai multor elevi ai liceului, majoritatea olimpici, mediile pe care le-a avut premierul in clasele in clasele a X-a si a XII-a, respectiv 9,93 si 9,91, conform Mediafax.


"Majoritatea elevilor din liceu aveau in anii aceia medii de 7, 8 si 9, insa toti intrau la facultate. Era o exigenta foarte mare. Elevul Mihai Razvan Ungureanu a avut in clasa XII-a medii de 10 la Limba Romana, Matematica, Fizica, Istorie dar si la multe alte discipline. Rezultate foarte bune a avut si in clasa a X-a, absolvita cu media 9,93", a aratat directorul Colegiului, Camelia Gavrila.

In ceea ce priveste absentele elevului Mihai Razvan Ungureanu, directorul a aratat ca actualul premier a avut 19 absente in clasa a X-a, dar toate au fost motivate.

foto: Intact Images

UPDATE! Basescu, dupa gafa de la semnarea tratatului: "Asta e semnatura mea! Sunt prea multi de doi"... Traian Igas, la un pas de prabusire cu elicopterul: "Echipajul a dat dovada de mult curaj si multa pregatire"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x