Antena Căutare

UDMR s-a reunit la Cluj. Borbely, inaintea sedintei: Nu sunt implicat in dosarul de trafic de influenta

Liderii UDMR s-au reunit la Cluj pentru a discuta cazul lui Laszlo Bobely. La intalnire a participat si ministrul Mediului. La inceputul sedintei, Borbely a declarat ca nu are nicio implicare in acest dosar.

Nu cred ca justitia trebuie sa se faca la televizor. In acest moment, stiu despre acest caz tot atat cat stiti si dumneavoastra. Nu am nici un fel de implicare in acest caz", a declarat ministrul Mediului, aflat la Cluj.

Daca vrem sa vorbim despre programele ministerului, care tin de Apele Romane, vreau sa spun urmatoarele aspecte. Cand am preluat ministerul, am avut circa 30 de miliarde de lei datorie catre constructori. In doua luni si jumatate am platit aceste datorii. De atunci, ministerul a incheiat anul fara niciun fel de datorie. Deci platile sunt la zi", a adaugat Borbely.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta in care este deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepssy Szabolcs.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Borbely ar fi beneficiat de lucrari de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firma.

Firma, care apartine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrari de amenajare in valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Henri Paul, a lesinat in bratele lui Boc... Baconschi si-a "anuntat" candidatura la presedintia Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x