Antena Căutare

Udrea: E nevoie de un nou mod de a face politica

Elena Udrea propune un nou mod de a face politica exact in ziua in care are loc dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a USL in plenul Parlamentului.

Traim un moment in care increderea cetatenilor in oamenii politici e tot mai mica. In aceasta logica, cred ca este imperios necesar sa existe un nou mod de a face politica. [...] Daca vrem sa recastigam increderea bucuresteanului, este obligatoriu sa schimbam modul in care ne raportam la activitatea politica. [...] Pentru asta, trebuie sa le demonstrezi cu adevarat oamenilor ca ii asculti, intelegi problemele pe care le au, le gasesti solutii si le pui in practica", a scris Udrea pe blog.

Sefa PDL Bucuresti a oferit exemplul concursului lansat de partidul din care face parte, in Capitala.

"Organizatia pe care o conduc a decis sa puna in prim-planul campaniei sale electorale dialogul cu cetateanul. Concursul „Un proiect pentru Bucuresti" este dovada cea mai buna ca, atunci cand le oferi cetatenilor sansa de a se implica, ei o accepta si pot oferi multa plus-valoare. De altfel, numarul de proiecte depuse pentru a se obtine locul intai pe lista PDL pentru Consiliul General a trecut deja de 700", a mai scris aceasta.

Fostul ministru al Dezvotarii Regionale si Turismului mai ofera un exemplu pentru a ilustra schimbarea modului de a face politica - concursul demarat tot in Bucuresti, pentru o Capitala mai verde.

Tot in logica parteneriatului cu cetatenii si a dorintei de a determina implicarea lor sociala, punctez si succesul campaniei „Bucurestiul recicleaza". Practic, in primele trei zile de la lansare, peste 650 de bucuresteni au constientizat nevoia reciclarii hartiei, lucru care se traduce prin 5,6 tone de maculatura colectata.

Foto: Intact Images

UPDATE! Motiunea de cenzura a trecut: Guvernul MRU, demis... Ponta: Avem un program pentru primele 6 luni ale Guvernului USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x