Antena Căutare

Udrea munceste la minister: "Multe hartii, cerneala albastra si prea putin timp"

Pe blogul sau, Elena Udrea face bilantul zilei de lucru de vineri, constatand ca are multe proiecte si prea putin timp la dispozitie, in propria opinie, brandul turistic al Romaniei este demersul "cel mai serios si profesionist al autoritatilor romanesti de dupa 1989".

Udrea scrie pe blog ca a dedicat intreaga zi de vineri muncii de birou menite sa recupereze cat pentru aproape o saptamana de activitate pe teren: "Informari, hotarari, rapoarte, proiecte, cereri, decizii care nu sufera amanare. Multe hartii, cerneala albastra si prea putin timp".

Ea precizeaza ca dupa ce a citit in presa despre efectele reducerii bugetului Ministerului Dezvoltarii si Turismului cu 168,6 milioane de lei, a decis sa clarifice, printr-un comunicat, faptul ca principalele proiecte ale ministerului raman valabile.

"Rectificarea bugetara ne-a schimbat tintele pe care ni le-am impus, nu si intentia noastra de a construi case pentru tineri. Astfel, anul acesta, in loc de 7.000 de apartamente noi, vom reusi sa facem doar 1.400. In ceea ce priveste programul de reabilitare termica, lucrurile sunt chiar invers: vom completa actuala forma a programului cu un proiect nou care prevede ca asociatiile de proprietari sa contracteze credite pe 5 ani garantate de stat cu dobanda subventionata de MDRT. Acest proiect complementar are un mare avantaj: se adreseaza tuturor asociatiilor de proprietari, stiut fiind faptul ca, din lipsa banilor, reabilitarea termica pe programul initial ar dura 120 de ani daca ne-am baza numai pe fondurile anuale pe care le are MDRT la dispozitie pentru a cofinanta lucrarile", a scris Udrea.

Tot articolul, in Jurnalul National

Politica, pe Facebook... VIDEO / Limba lui Boc: "Proiecturi" si "Unde's ministrii... in puii mei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x