Antena Căutare

VIDEO / Limba lui Boc: "Proiecturi" si "Unde's ministrii... in puii mei"

"Proiecturi" in loc de proiecte. Este un cuvant nou, pe care nu-l veti gasi in dictionar, dar care a fost rostit in fata presei de primul om in Guvernul Romaniei, Emil Boc.

,,Succesurile,, Elenei Basescu au fost preluate ca model in PDL. Si nu de oricine, ci chiar de primul ministru, care a lansat la Lugoj un nou cuvant: ,,Proiecturi,,.

Si asta nu a fost tot! Emil Boc si-a pierdut ministrii la Lugoj si si-a exprimat supararea in mod plastic: "Unde's ministrii... in puii mei".

Emil Boc a testat apoi intr-un mod inedit calitatea lucrarilor la centura Lugojului. Impreuna cu ministrul Radu Berceanu, premierul a urcat intr-o Dacia Duster a pus un pahar cu apa pe bord si a pornit... la drum.

Centura de ocolire a Lugojului are o lungime de 9,6 kilometri, lucrarile au durat doi ani, iar valoarea investitiei se ridica la peste 24 milioane de euro, fonduri europene si de la Guvern.

Udrea munceste la minister: "Multe hartii, cerneala albastra si prea putin timp"... Presedintele Basescu a palmuit un turist?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x