Antena Căutare

Udrea nu o mai vrea pe Ridzi in PDL

Elena Udrea propune ca Monica Iacob-Ridzi sa isi dea demisia, pentru a evita speculatiile care se fac pe seama dosarului in care este implicata. Ministrul Turismului este de parere ca gestul ar fi o solutie buna si pentru Ridzi, dar si pentru partidul din care face parte.

Tot mai multi lideri ai formatiunii democrat-liberale ii cer Monicai Ridzi sa-si dea singura demisia din Parlament. Cea mai recenta pe lista este Elena Udrea.

"Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac intre ea si cazul Adrian Nastase, spre exemplu. Si poate fi o solutie buna si pentru partid, pentru ca, iarasi, a dat nastere la tot felul de critici la adresa partidului", a declarat Elena Udrea pentru Gandul.

Totusi ministrul Turismului respinge categoric dorinta Monicai Macovei de excludere automata din partid a oricarui membru suspectat de coruptie.

"Pai, atunci as da exemplul suspiciunii care s-a creat chiar legat de doamna Macovei cand era ministru al Justitiei, aceea privind casa parintilor ei. (...). "Insa in nici un caz nu spun ca doamna Macovei ar fi trebuit data afara din partid din cauza asta", a mai declarat Udrea pentru Gandul.

Iliescu: Experimentul Basescu va duce la alegerea presedintelui de catre Parlament... Alesii taie alocatia pentru sustinerea familiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x