Antena Căutare

Udrea, pe Twitter: "Nu mergeti la piata cand va este foame!"

Nu mergeti la piata cand va este foame! Acesta este sfatul ministrului Turismului si Dezvoltarii regionale, postat pe Twitter. Elena Udrea a scris aici ca nu mai are in frigider decat un borcan cu zacusca si i-a anuntat pe cititori ca va merge la piata.

"De trei zile am in frigider doar un borcan cu zacusca. Cand termin treaba, ma duc la piata. O fi iesit loboda?" s-a intrebat ministrul Turismului pe Twitter.

Un prieten virtual a sfatuit-o sa cumpere andive, ca alternativa. "A iesit, da' e scumpa. Mai bine ia un borcan cu andive!" Ministrul a primit si alte sugestii din partea prietenilor de pe retelele de socializare. "Nu stiu, da spanacul este in toi in perioada asta", a scris Bogdan.

Hotarata sa isi cumpere loboda, Elena Udrea aplecat la piata. Dupa ce, aparent, a dat iama in trufandale, Elena Udrea a tras concluzia: Nu mergeti la piata cand va este foame!

Miercuri, Elena Udrea a scris pe Facebook ca la sedinta de Guvern aflata in derulare la acel moment se discuta legea fatadelor, care ii va obliga pe proprietari sa renoveze partea exterioara a imobilelor pe care le detin. Ministrul Elena Udrea a respins ideea conform careia ar posta pe Facebook in timpul sedintelor de Guvern.

Antena3



Adrian Severin raspunde anchetei Sunday Times: "Nu sunt corupt, sunt doar un om foarte incomod"... Basescu: "PNL poate sa plece la razboi daca vrea, dar singur"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x