Antena Căutare

Udrea sustine ca n-are legatura cu Posta

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a transmis redactiei Jurnalul National o replica la articolul "Unde s-au dus banii Postei?". In articol se face mentiunea ca firma Centrul de Diagnostic Clinic International SRL, "firma controlata de sotul ministrului", Dorin Cocos, a avut un contract cu Compania Nationala Posta Romana in 2008, incheiat prin negociere directa sub pretextul ca serviciile respective, de medicina muncii, nu ar fi putut fi oferite si de o alta firma.





Precizam ca in respectivul articol se face referire si la situatia cel putin interesanta ca ministrul Dezvoltarii Regionale si-a impus consilierul personal, Sorin Munteanu, in consiliul de Administratie al Postei Romane, desi compania este subordonata unui cu totul altfel minister.

In ceea ce priveste Centrul de Diagnostic Clinic International SRL, ne vedem nevoiti sa facem cateva precizari suplimentare. Relatia lui Dorin Cocos cu aceasta firma este de notorietate, fiind relatata de mai multe ziare, in mod special Evenimentul Zilei.

Firma are sediul social in hotelul detinut de Dorin Cocos, pe strada Maresal Averescu (Eurohotel, camera 102), si a fost fondata de Lucia Bratu si Radu Mioara. Aceste doua nume au aparut in mai multe articole in legatura cu aceasta firma si altele doua - Centrul de Asistenta Medicala SA si Centrul de Expertiza Mdicala SA - care au detinut un monopol neoficial in acordarea de servicii medicale pentru romanii care doreau sa munceasca in afara tarii.

Partile sociale majoritare ale Centrul de Diagnostic Clinic International SRL sunt detinute, incepand cu decembrie 2005, de Dinu Anca, cumnata ministrului Udrea, si Bratu Lucia, vechi partener de afaceri al lui Dorin Cocos.

Sursa: Jurnalul National

PDL vrea sa-i dea primarului Capitalei salariu de prim-ministru... Secret: Cat ne costa traiul familiei Basescu in vila lui Ceausescu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x