Antena Căutare

Udrea tinteste postul de prim-vicepresedinte al Organizatiei Mondiale a Turismului

Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii si Turismului si vicepresedintele PDL se arata optimista pe blog de faptul ca Romania va obtine postul de prim-vicepresedinte al OMT.

"toata lumea era epuizata"




"Ar fi in fapt o recunoastere de netagaduit a cresterii nivelului turismului din Romania. Adunarea Generala de anul acesta a fost prefatata de vizita facuta in Romania in iulie de secretarul general al OMT, iordanianul Taleb Rifai. Acesta ne-a asigurat atunci de sustinerea sa pentru functia de prim-vicepresetinte. Un motiv in plus sa fim optimisti pentru rezultatul final al acestui veritabil "Congres Mondial" al turismului. Un real castig de imagine si nu numai ", sustine Elena Udrea.

In ceea ce priveste evolutia turismul din Romania, dezbatuta in cadrul celui de-al 91-lea Consiliu Executiv, vicepresedintele PDL apreciaza faptul ca s-a inregistrat o evolutie.

"In Romania, pe primele 8 luni ale anului s-a inregistrat o crestere cu 15,6% a numarului de turisti si o crestere cu 13,1% a numarului de innoptari. Ceea ce arata, cred eu, ca Romania se afla pe drumul cel bun, cresterea noastra reala fiind dubla fată de cea de la nivel mondial", a mai completat Udrea.

Foto: Intact Images

AP NATO: Basescu solicita retragerea trupelor ruse din Transnistria... Adrian Nastase: PDL nu a construit vreodata ceva, ci doar a distrus ceea ce au facut altiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x