Antena Căutare

Adrian Nastase: PDL nu a construit vreodata ceva, ci doar a distrus ceea ce au facut altiii

Deputatul PSD Adrian Nastase acuza pe blogul sau ca puterea a infiintat comisiile de specialitate pentru a monitoriza Opozitia, sindicatele si societatea civila, iar rolul acestora a fost denaturat.

"Lucrurile se fac aidoma „ca la PDL". [...] Rolul unor astfel de structuri nu poate fi decat de doua feluri: sa imbunatateasca politicile publice, atunci cand partidul este la guvernare; sa monitorizeze activitatea Guvernului si sa vina cu solutii pentru programele din propriul partid, atunci cand acesta este in opozitie. Din ce vad, la PDL nu functioneaza niciunul dintre aceste roluri, ci un al treilea: comisiile de specialitate ale PDL sunt preocupate sa monitorizeze Opozitia, sindicatele, societatea civila caci, nu este asa, Guvernul este perfect!"


Astfel, mai scrie Nastase, democrat liberalii compromit "ideea de atitudine constructiva".

"Inca o idee buna a Opozitiei intra in malaxorul PDL si devine altceva. Acesta este reflexul unui partid care nu a construit vreodata ceva, ci doar a distrus ceea ce au facut altii", mai sustine fostul premier.

Comisiile, "premii de consolare acordate unor pedelisti"

Deputatul aseamana comisiile cu niste premii de consolare sau "pansari de rani"

"Evident, unele din solutiile la care a ajuns PDL sunt chiar hilare, daca ne uitam, spre exemplu, cine conduce Comisia de Justitie a PDL sau pe cea de Munca, dar doar opinia publica poate judeca aceste decizii ale PDL", conchide Nastase.

Foto: Intact Images

Udrea tinteste postul de prim-vicepresedinte al Organizatiei Mondiale a Turismului... VIDEO! Parlamentarii NATO s-au descaltat in timpul sedintelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x