Antena Căutare

Ultima dorinta a lui Ion Diaconescu, indeplinita: Trupul politicianului va fi depus la sediul PNTCD

Ion Diaconescu s-a stins din viata aseara, la varsta de 94 de ani, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu grave probleme de sanatate. Trupul lui Ion Diaconescu va fi dus la sediul partidului pe care l-a condus, in jurul cu orei 10.00.



Slujba religioasa va avea loc joi, in jurul orei 14.00 la Biserica Sf. Spiridon, iar inmormantarea la Cimitirul Bellu.

Trupul lui Ion Diaconescu a ramas, peste noapte, la locuinta sa din Capitala. Vestea mortii sale a fost primita cu tristete atat de rude, cat si de fostii adversari politici.

In ultimul mesaj adresat taranistilor, Ion Diaconescu le vorbea membrilor partidului despre cum poate PNTCD sa iasa din impasul in care se afla in acest moment.

Cu putin timp inainte de a muri, Ion Diaconescu a cerut ca sicriul cu trupul sau sa nu fie depus la Camera Deputatilor, al carei presedinte a fost intre 1996 si 2000, ci la sediul partidului, din Piata Rosetti. Astazi, rudele si apropiatii ii vor respecta ultima dorinta.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Elena Udrea a imbinat utilul cu placutul in Coreea de Sud: Vezi ce poze a postat pe Twitter!... Traian Basescu: "Mai devreme sau mai tarziu vom ajunge la Statele Unite ale Europei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x