Antena Căutare

Elena Udrea a imbinat utilul cu placutul in Coreea de Sud: Vezi ce poze a postat pe Twitter!

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea se afla in aceste zile intr-o vizita in Coreea de Sud, unde participa la Adunarea Generala a Organizatiei Mondiale a Turismului. In ciuda programului "incarcat", Udrea nu a ratat ocazia de a vizita cateva obiective turistice si de a posta, pe contul sau de Twitter, mai multe fotografii.

Aflata inca in Coreea pentru Adunarea Generala a Organizatie Mondiale a Turismului, am fructificat timpul dintre doua sedinte pentru a incerca sa atrag posibili investitori coreeni catre Romania. In acest sens, astazi am avut o intalnire cu Yang-Bai Kim, vicepresedinte al Samsung C&T Corporation. Pentru cine nu stie, Samsung Group este o multinationala care contine mai multe firme in domenii diverse de activitate, desi probabil ca la noi in tara sunt cunoscuti cel mai mult pentru electronice si electrocasnice (...)


Fotografiile postate pe Twitter arata insa altceva. Elena Udrea, impreuna cu alti membri ai delagatiei de la Bucuresti, si-au gasit suficient timp sa viziteze atractiile turistice locale.

Pozele infatiseaza mai multe cladiri si statuete. Iar in mai multe imagini, Elena Udrea apare impreuna cu delegatia romana.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Foto: Twitter

Lipsa de respect: Membrii PNTCD s-au certat langa sicriul lui Ion Diaconescu... Ultima dorinta a lui Ion Diaconescu, indeplinita: Trupul politicianului va fi depus la sediul PNTCD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x