Antena Căutare

Timis: Un fost mecanic a ajuns senator din partea PP-DD

Alegerile parlamentare din 9 decembrie au produs surprize nu tocmai placute. Este si cazul lui Ioan Iovescu, fost mecanic si sofer, care a ajuns senator de Timis din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Barbatul a obtinut aproximativ 8.000 de voturi, numar suficient pentru a-i asigura un loc in Parlamentul Romaniei, scrie Antena 3, care citeaza Adevarul.

Timis: Un fost mecanic a ajuns senator din partea PP-DD
| Intact Images

Afacerea l-a costat foarte putin pe Ioan Iovescu. Proaspatul demnitar sustine ca a cheltuit doar 1.000 de lei in campania electorala, reusind sa castige simpatia alegatorilor datorita faptului ca este familist si credincios.

Candidat in Colegiul 4 din Timis, impotriva unui politician de calibru - Ioan Sarbu, USL - Iovescu a obtinut 8.567 de voturi, terminand cursa electorala pe locul trei (16.22%). In urma redistribuirii si suplimentarii, insa, fostul mecanic a intrat in Parlamentul Romaniei. "A fost puterea lui Dumnezeu, la campania pe care am facut-o eu. Bani putini, multa munca si puterea oamenilor care au crezut in mine au facut sa ajung senator. In campanie am cheltuit aproximativ 1.000 de lei, cei mai multi pe benzina si mai putin pe niste fluturasi. Nu am dat niciun cadou, nimic. Ma mai intreba cate unul daca nu-i dau un pix, ceva, iar eu ziceam ca ma duc sa-i cumpar pix, daca chiar ii trebuie“, a povestit Ioan Iovescu, potrivit Adevarul.

Si nu are de gand sa "stea pe tusa". "M-am gandit si la initiative legislative. Voi sprijini orice lege contribuie la dezvoltarea infrastructurii in tara, pentru ca in colegiul unde am candidat sunt localitati care nu au drum de acces de asfalt, am vrut sa merg acolo cu masina si n-am avut cum sa ajung“, a explicat el.

foto: Intact Images

Cu familia in Parlament! Politicienii si-au adus rudele pe scaunele din Camera Deputatilor sau Senat... Cum va arata guvernul Ponta 2. Vezi lista posibililor ministri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x