Căutare Live

Ungureanu a diagnosticat Administratia: Are multe vicii si boli, cu oameni suprapolitizati

Invitat in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3, premierul Mihai Razvan Ungureanu a pus un diagnostic dur Administratiei Centrale, afirmand ca are foarte multe vicii si boli, fiind compusa atat din angajati competenti, cat si din persoane care nu isi pot acoperi postul in masura asteptarilor.

"Administratia centrala are foarte multe vicii, foarte multe boli. Este compusa si din oameni competenti, si din oameni care nu isi pot acoperi postul in masura asteptarilor, si din oameni suprapolitizati, insa aceasta este resursa umana a administratiei romanesti", a declarat Ungureanu.

De asemenea, premierul a apreciat ca statul se poate reforma printr-un efort major, care nu poate reprezenta "o revolutie".

Foto: Intactimages

Premierul Ungureanu isi face imagine cu "Teava"... VIDEO! Intalnirea de criza intre Duta si "gasca Videanu" intr-un resturant din Capitala...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri