UPDATE! Bugetarii vor primi esalonat, pana in 2016, salariile castigate in instanta

Bugetarii vor primi salariile castigate in instanta esalonat, pana in 2016. Decizia a fost adoptata de Camera Deputatilor.

UPDATE 15.25: Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a anuntat in plenul Camerei, ca social-democratii si liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind aprobarea OUG 71/2009 pentru plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, care prevede prelungirea termenelor de plata pana in 2016.

Deputatii au adoptat actul normativ si potrivit documentului, in 2012 bugetarii ar urma sa recupereze doar 5% din suma care li se cuvine.

In 2013, aceasta va creste pana la 10%, urmand ca in 2014 si 2015 suma sa se ridice la 25%.

In sfarsit, in 2016, angajatii statului urmeaza sa recupereze restul de 35 de procente.

Noile termene au fost stabilite in Comisia de Buget-Finante luna trecuta, la solicitarea Executivului.

Sursa: Antena3

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri