Antena Căutare

UPDATE! Teodor Melescanu (PNL), propus de Basescu la sefia SIE

Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). Dupa numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru postul a ramas vacant.

UPDATE 18.20: USL nu va lua parte la audierea si votul in plen a lui Teodor Melescanu

UPDATE 18.05: Crin Antonescu: Teodor Melescanu va fi exclus din PNL

UPDATE 17.35: Melescanu a acceptat propunerea presedintelui Traian Basescu. El urmeaza sa fie audiat de comisia SIE, marti la pranz fiind deja programata sedinta plenului Parlamentului, pentru validarea noului director al SIE.

UPDATE 17.25: Senatorul PNL de Prahova Teodor Melescanu a fost propus oficial la sefia Serviciului de Informatii Externe (SIE) de presedintele Traian Basescu.

"In temeiul art. 65, lit. h) din Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu a propus Parlamentului numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Teodor Viorel Melescanu", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Un alt nume vechiculat pentru preluarea postului de director la SIE este si Andrei Moldoveanu, cunoscut si ca nas al lui Sorin Blejnar. Moldoveanu este consilier la Departamentul Securitatii Nationale al Administratiei Prezidentiale.


Vacantarea postului de director al SIE va fi constatata de birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

foto: Intact Images

VIDEO! Badea rade de afisul lui Lazaroiu: "Cred ca va fi 'Oscarizat'!... VIDEO! Badea:"Deci PDL-ul e atat de disperat incat vor sustinerea lui Becali?!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x