Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

USL a demonstrat ca se poate: Cele sase puncte in care a fost infrant regimul Basescu

Primul dintre acestea se refera la suspendarea pe un an de zile a taxei auto de prima vanzare, o taxa care prevedea ca proprietarii de masini inmatriculate inainte de 2007 sa plateasca taxa de mediu la prima transcriere a dreptului de proprietate.

Apoi, revenirea lui Raed Arafat in Ministerul Sanatatii, cel pentru care mii de oameni au iesit in Piata Universitatii din Capitala dar si in alte orase din tara, in plina iarna, cerand demisia guvernului Boc si a presedintelui Traian Basescu.

Un al treilea punct este cel referitor la demisia lui Emil Boc de la sefia Guvernului. La presiunea populara din strada, Boc s-a vazut nevoit sa isi depuna mandatul.

Cel de-al patrulea punct se refera la revenirea pensiilor si a salariilor la nivelul dinaintea taierii. O prima transa, de 8%, a ajuns deja in buzunarele cetatenilor urmand ca in luna decembrie bugetarii sa primeasca si cea de-a doua transa.

Punctul cinci de refera la infrangerea PDL la alegerile locale si scoaterea baronilor locali din formatiunile de conducere ale multor judete si localitati din tara.

Ultimul punct se refera la suspendarea lui Traian Basescu, o suspendare care ar putea fi urmata cu demiterea acestuia daca poporul roman la vot duminica, pe 29 iulie.

Recomandari