Antena Căutare

Traian Basescu: Antonescu a inteles ca Ungureanu o sa-l snopeasca la prezidentiale

Presedintele suspendat, Traian Basescu a declarat ca presedinte interimar, Crin Antonescu, a inteles ca nu poate castiga urmatoarele prezidentiale in fata lui Mihai Razvan Ungureanu, liderul Initiativei Civice de Centru Dreapta.

"Ungureanu o sa ii bata de o sa ii snopeasca! Crin Antonescu a inteles deja ca nu mai poate castiga in fata lui Ungureanu. S-ar putea sa apara altcineva, dar Ungureanu o sa ii bata", a declarat Traian Basescu, explicand ca faptul ca Ungureanu sta bine in sondaje i-a determinat pe "oamenii USL" sa se gandeasca sa ii faca acestuia "inscenari" pentru a-i eroda credibilitatea.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca poate fi pregatit pentru candidatura la Presedintie in anul 2014, insa despre o eventuala candidatura in acest an va vorbi in 30 iulie, privind la rezultatele referendumului din 29 iulie.

UPDATE! Mitinguri "pro-" si "contra-" Traian Basescu, in Bucuresti... USL a demonstrat ca se poate: Cele sase puncte in care a fost infrant regimul Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x