Antena Căutare

USL cere demisia europarlamentarului Monica Macovei

Europarlamentarii USL Norica Nicolai si Catalin Ivan o acuza pe europarlamentarul PDL Monica Macovei ca afecteaza interesele Romaniei prin "minciunile" pe care le vehiculeaza la nivelul institutiilor europene, ei cerand demisia acesteia din Parlamentul European.

Cei doi au sustinut o conferinta de presa la Bucuresti, in care au acuzat-o pe Macovei ca minte cand se adreseaza institutiilor si oficialilor UE pe tema situatiei din Romania. Potrivit acestora, Macovei a lansat un atac fara precedent la adresa intereselor Romaniei.

"Este un atac fara precedent. Nu s-a intamplat niciodata ca Romania sa fie atat de vehement atacata de catre reprezentanti ai statului roman in afara, folosind atat de multe minciuni si jumatati de adevar", a afirmat Catalin Ivan. Potrivit acestuia, europarlamentarii social-democrati si liberali au 'fost nevoiti' sa creeze chiar si "o celula de criza" pentru a raspunde acuzatiilor lansate de Theodor Stolojan, Marian-Jean Marinescu si Monica Macovei. "La fiecare scrisoare de-a lor raspundeam noi si spuneam care este situatia reala in Romania", a sustinut Catalin Ivan.

La randul sau, Norica Nicolai, sefa delegatiei PNL din Parlamentul European, le-a solicitat europarlamentarilor PDL "sa inceteze sa mai atace ordinea de drept si constitutionala a Romaniei".

Foto: Intactimages

Cine ii ia locul lui Traian Basescu? Crin Antonescu, presedinte neales pentru 3 luni... Mihai Razvan Ungureanu a lansat Initiativa Civica de Centru-Dreapta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x