Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu a lansat Initiativa Civica de Centru-Dreapta

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu (MRU) a lansat Initiativa Civica de Centru-Dreapta, aratand ca "este o coincidenta de calendar" lansarea acesteia in ziua in care in Parlament se discuta suspendarea presedintelui Traian Basescu.

La lansarea Initiativei Civice de Centru-Drapta au fost prezenti europarlamentarul PDL Monica Macovei, prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda si parlamentari ai PDL, printre care Theodor Palologu si Gelu Visan, precum si fostul ministru de externe Teodor Baconschi.

"Ne bucura si ne mahneste ca lansam Initiativa Civica in aceste zile. Ne mahneste pentru ca ea coincide cu un moment de cumpana din viata cetatenilor. Ne bucura pentru ca nu suntem singuri. Suntem foarte multi", a precizat MRU, intr-o conferinta de presa organizata."In cazul in care taceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau sa acapareze o tara intreaga. Nu putem asista la acest proces cu mainile in san", a adaugat acesta.

MRU a mai spus ca in opinia sa, suspendarea presedintelui este "neconstitutionala, ilegitima" si reprezinta "una dintre cele mai nenorocite facaturi politice" din ultima perioada. Pe de alta parte, Ungureanu a declarat ca Initiativa Civica de Centru-Dreapta "tinde spre unirea tuturor celor care cred in centru-dreapta", astfel incat sa se transforme intr-o alianta electorala care in toamna sa poata castiga votul si increderea electoratului roman.

"Asociatia tinde spre unirea tuturor celor care cred in centru-dreapta, fie ca e vorba de partide, fie ca e vorba de asociatii civice impotriva a ce se intampla astazi, impotriva unor forte politice uzurpatoare, impotriva USL care a distrus statul de drept, care a aruncat Constitutia la cos. Credem ca este timpul ca aceasta unire sa se produca, este nevoie ca unirea sa se transforme intr-o alianta electorala care in toamna sa poata castiga votul, incederea elecoratului roman care sa arate ca politica astazi se face cu alte mijloace net diferit de ce se intampla astazi de exemplu intr-un Parlament ocupat de uzurpatori", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

USL cere demisia europarlamentarului Monica Macovei... Crin Antonescu: "Fac un apel la toti cetatenii si toate institutiile statului sa-si desfasoare activitatea normal&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x