USL, la doi ani de activitate. Ponta: Uniunea a reusit sa-si indeplineasca principalul obiectiv

Protocolul de constituire al USL a fost semnat pe 5 februarie 2011, de liderul PSD - Victor Ponta, cel al PNL - Crin Antonescu si de liderul Partidului Conservator - Daniel Constantin

Pe 1 septembrie 2011, magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea de inregistrare ca alianta politica a formatiunii Uniunea Social Liberala. Cererea de inregistrare a USL fusese depusa la Tribunalul Bucuresti la inceputul lunii martie, dar discutarea dosarului a fost amanata de mai multe ori.

Uniunea Social Liberala va face bilantul celor doi ani de activitate, marti, la Palatul Parlamentului, liderii USL urmand sa dezbata, alaturi de parlamentari si alesi locali ai formatiunii, teme precum modificarea Constitutiei si demararea procesului de regionalizare a Romaniei.

Mai multe detalii, pe Antena 3.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri