Antena Căutare

USL se va intalni "de principiu" cu premierul Ungureanu

Daca premierul Mihai Razvan Ungureanu va formula o invitatie "concreta" USL de a se intalni si a dialoga, liderii opozitiei ii vor da "de principiu" curs, a anuntat presedintele PNL, Crin Antonescu, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3.

Facand o paralela cu modul in care a fost antamata intalnirea cu vice-cancelarul Germaniei, Philipp Rosler, ministru al Economiei si presedinte al Partidului Liber Democrat (FDP), Antonescu a aratat ca premierul Mihai Razvan Ungureanu nu a precizat nici data, nici ora la care ar trebui sa aiba loc intrevederea.

"Da, suntem deschisi unui dialog, cu conditia ca el sa fie serios. Cand avem o invitatie concreta, dam un raspuns concret", a mai declarat Antonescu.

Intrebat despre conditiile in care opozitia ar fi dispusa sa revina in bancile Parlamentului, liderul PNL a raspuns ca au ramas cele patru conditii, enuntate deja.

Printre ele se numara demisia sau schimbarea din functie a Robertei Anastase din fruntea Camerei Deputatilor si rediscutarea statutului grupurilor parlamentare ale UNPR, despre ai caror membri Antonescu spune ca "acesti oameni nu au intrat prin vot in Parlament".

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: La Bruxelles trebuia sa mearga premierul Ungureanu, nu Basescu... Crin Antonescu: Puterea i-a pacalit si mintit pe occidentali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x