Antena Căutare

Vadim Tudor: "Basescu a exercitat suveranitatea poporului roman in nume propriu. Asta e lovitura de stat!"

Prezenta presedintelui Traian Basescu la intrunirea Consiliului European de la Bruxelles a fost o lovitura de stat, a declarat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3.

"Romania vrea o schimbare. Si pe planeta se simte nevoia de o schimbare. Ne-am saturat de aceleasi mutre acre care ne tot explica ce bine traim noi daca ii lasam sa faca tara praf",


Intrebat fiind despre cum vede prezenta lui Basescu la intrunirea de la Bruxelles, in urma unei decizii politice interne, Vadim Tudor exclama, cu Constitutia in mana, ca totul "a fost o mascarada".

"A fost o mascarada. Basescu a exercitat suveranitatea poporului roman in nume propriu. Asta e lovitura de stat! Nimeni nu l-a mandatat sa isi asume EL raspunderea ca plateste Romania nu stiu cate miliarde de euro ca sa ce?! Vor sa finantam FNI ca sa ne imprumute apoi cu o dobanda de 7 sau 8 la suta", a adaugat nervos europarlamentarul.

Victor Ponta: "Basescu poate sa traga cu tancurile in noi. Nu cred ca cineva de la Bruxelles o sa-i spuna ceva"... Patriciu, invins iar de Traian Basescu. Presedintele nu l-a calomniat pe afacerist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x