Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Valeriu Tabara: "Seceta a cuprins si mintile din Guvern"

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara (PDL) a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca seceta ar fi cuprins mintile celor care fac parte din actualul Guvern, in cazul carora "s-au contractat celulele" si acum a inceput sa "le ploua in cap".

Tabara a comentat afirmatiile senatorului PNL Varujan Vosganian, care "gasea argumente ca reducerea cresterii economice din acest an se datoreaza strict secetei".

"E adevarat ca a fost o seceta extraordinara, tehnologica, atmosferica, si culmea ca a cuprins si mintile din Guvern. E seceta peste tot si s-ar putea ca pe seceta aceasta sa se fi contractat celulele si iata ca ploua si probabil la unii sa le ploua in cap si sa vina cu noi idei pe mai departe", a spus fostul ministru al Agriculturii.

Tabara a mai sustinut ca a avertizat inca din toamna anului 2011 ca acest an va fi unul greu, in care domeniul agricol va fi afectat de seceta, fapt pentru care a si convocat Consiliul National pentru Combaterea Secetei. El a precizat ca actualul ministru al Agriculturii nu numai ca nu a convocat acest for, dar nu a supravegheat procesul de irigare in acest an, multe dintre canalele de irigatii nefiind folosite in primavara.

sursa: Antena3.ro

f
oto: Intact Images

Recomandari