Antena Căutare

Vanghelie despre exploatarea gazelor de sist: "Totul a fost facut in defavoarea Romaniei"

Marian Vanghelie a oferit vineri un punct de vedere pentru despre Chevron si gazele de sist pentru Jurnalul.ro. Pesedistul a afirmat ca afacerea exploatarii este una proasta pentru tara noastra.

"Nu ma intrebati acum despre afacerile Guvernului cu Chevron si exploatarea gazelor de sist ca trebuie sa ma concentrez sa va spun ceva cu substanta. Totusi, parerea mea este una proasta si cred ca au luat bani multi. Totul a fost facut in defavoarea Romaniei", a spus primarul sectorului 5.

Vanghelie se alatura astfel politicienilor USL si ministrului Mediului Laszlo Borbely care a declarat ca are mari retineri despre efectele pe care le-ar avea metoda de exploatare asupra tarii noastre.

Intre timp a semnat cele trei acorduri, pentru Vama Veche, Adamclisi si Costinesti, pentru explorare-dezvoltare-exploatare incheiate intre ANRM si Chevron care au si intrat in vigoare de pe 28 martie, odata cu publicarea celor trei Hotarari de Guvern in Monitorul Oficial.

Dupa ce saptamana trecuta a avut loc un importat protest de strada in Barlad, impotriva inceperii exploatarii si in Constanta se anunta pentru joi manifestatii care cer oprirea exploatarii.

Prevederile celor trei acorduri incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) si Chevron au fost clasificate.

Foto: Intact Images

Udrea: PDL-ul ar putea candida fara UNPR la alegerile pentru Capitala... Sorin Frunzaverde si-a dat demisia din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x