Antena Căutare

Sorin Frunzaverde si-a dat demisia din PDL

Presedintele CJ Caras-Severin a demisionat sambata din PDL si intentioneaza ca luni sa isi dea demisia si din functie de presedinte al Consiliului Judetean.

Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Fostul pedelist a spus ca sambata a demisionat din functiile detinute in partid si din calitatea de membru al PDL, anunta Mediafax.

Acesta si-a dat demisia din partidul condus de Emil Boc dupa ce a acuzat realizarile PDL-ului si lupta ineficienta impotriva descentralizarii, desi foarte multi dintre democrat-liberali au clamat acest lucru.

Mai mult, 38 de primari din Resita l-au urmat pe fostul vice presedinte al PDL in PNL, provocand un adevarat cutremur in tabara democrat-liberalilor.

Foto: Intact Images

Vanghelie despre exploatarea gazelor de sist: "Totul a fost facut in defavoarea Romaniei"... Ponta: Ungureanu nu are legatura cu interesele Romaniei, ci cu cele ale strainilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x