Antena Căutare

Vanghelie despre Mitrea: "A facut o gafa mare tinand cont de calitatea lui de politician"

Marian Vanghelie considera gresita afirmatia lui Miron Mitrea cum ca primarul sectorului 5 s-ar afla in spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu. Mai mult, Vanghelie a declarat ca nu are nici un interes pentru Dan Diaconescu si pentru partidul sau.

"Eu consider ca este o gafa mare, tinand cont de valoarea lui Mitrea si de calitatea lui de politician. Miron Mitrea este un politician mare, de anvergura. Pur si simplu cred ca a gresit"


Aflat intr-o emisiune televizata, Vanghelie a spus ca nu are nevoie de intermediari pentru a transmite cuiva parerile sale: "De 18 ani, de cand sunt in politica, am avut curajul sa le spun tuturor in fata ceea ce gandesc. Nu am nevoie sa ma ascund in spatele nimanui".

Cat despre Sorin Oprescu, Marian Vanghelie a declarat ca ii va sustine candidatura acestuia la Primaria Capitalei, deoarece este un candidat desemnat de USL. In plus, Vanghelie a precizat ca va candida in continuare la Primaria Sectorului 5.

Miron Mitrea, coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru Bucuresti, a afirmat ieri ca Marian Vanghelie se afla in spatele atacurilor lui Dan Diaconescu asupra lui Sorin Oprescu.

Victor Ponta: Lupta pentru reconstruirea tarii se da impotriva "statului mafiot", "patronat de Boc si Bas... Stenograma: Fosta sefa ITM Timis a luat spaga pentru PDL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x