Antena Căutare

Stenograma: Fosta sefa ITM Timis a luat spaga pentru PDL!

Pressalert.ro a intrat in posesia unor stenograme care arata ca fosta sefa ITM Timis , Cornelia Corescu, lua spaga pentru PDL.



Fosta sefa ITM a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si instigare la fals. Alaturi de ea, a fost trimis in judecata si secretarul executiv al PD-L Timis , Vasile Medesan.

Stenogramele prezentate de Pressalert.ro arata modul in care functiona sistemul de monitorizare a banilor stransi prin santaj pentru partid, dar si criteriile pe care se dau "indulgente" democrat liberalilor care incalca legea.

CITESTE AICI STENOGRAMELE

Dupa ce denuntatorul Aurel Grindis, patronul SC Relu & Andreea Construct SRL, a fost prins cu opt oameni muncind la negru de inspectorii ITM Timis, acesta l-a sunat pe Medesan pentru a-i cere ajutorul.

Medesan i-a spus afaceristului ca discutase deja de situatia lui cu sefa ITM, Corescu Cornelia Gheorghina - vicepresedinte al Organizatiei Judetene Timis a Partidului Democrat Liberal" si ca solutia pentru rezolvarea problemei este o donatie de 10.000 lei la partid.

Vanghelie despre Mitrea: "A facut o gafa mare tinand cont de calitatea lui de politician"... Andreea Paul Vass: Oda inchinata Elenei Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x