Antena Căutare

Vanghelie ofera gratis 10.000 de telefoane mobile: "Pentru a tine legatura cu oamenii"

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie va distribui bucurestenilor zece mii de telefoane mobile pentru a "tine legatura cu oamenii", anunta Mediafax.

"Nu este vorba de mita electorala. Omul care primeste telefonul mobil nu il foloseste in interes personal. Daca in zona de care raspunde se intampla ceva, sunt probleme cu lumina cu apa, el va suna la partid sa ne aduca la cunostinta, iar noi vom incerca sa rezolvam problema. Trebuie sa stim ce problema are fiecare, ca sa il putem ajuta"


"Nu vom plati niciun leu pentru aceste telefoane. Am vorbit cu o firma de telefonie mobila pentru zece mii de telefoane in prima faza. Le vom face abonamentul minim de doi, trei euro, dar in care vor avea foarte multe minute in grup, dar si minute nationale. Important este ca noi sa tinem legatura cu oamenii. Ei pot suna sa ne spuna ce probleme sunt"


Stim de ce le place bucurestenilor de Crin Antonescu, de ce il vor pe Victor Ponta, stim totul"



Foto: Intact Images

Laszlo Borbely vrea mai multe scoli cu denumiri maghiare la Targu Mures... Top 10 cei mai bine platiti lideri politici ai lumii. Pe ce loc sunt Basescu si Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x