Antena Căutare

Varujan Vosganian: "Nu dau o para chioara pe declaratiile lui Basescu"

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu poartap ghinion economiei romanesti si ca ar trebuui sa se abtina de la comentarii in acest domeniu.

''Nu dau o para chioara pe nicio declaratie (a presedintelui Traian Basescu, n.r.) facuta in ultimii doi ani, de iesire din criza, de crestere sau descrestere economica si-l rog insistent pe presedintele Romaniei sa se abtina, pe viitor, de la a se amesteca in treburi care nu-l privesc si la care nu se pricepe",


Mai mult decat atat, liberalul sustine ca daca si in primul trimestru al acestu an nu se va vorbi despre cresterea economica subunitara, atunci iesirea din recesiune nu va fi posibila.

''Romania nu va intra intr-un ciclu de crestere decat dupa ce inflatia va scadea sub 5% si investitiile straine directe vor reveni la cifra de cinci miliarde de euro, iar numarul salariatilor din economie va urca la cel putin 4,5 milioane'', a declarat Vosganian, la Timisoara.

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca este ingrozit de posibilitatea intoarcerii crizei economice in tara noastra. Dezvoltand subiectul crizei financiare, liderul Romaniei a mai afirmat ca Emil Boc ar fi fost „iresponsabil" in cazul in care ar fi marit salariile bugetarilor.

sursa:Antena3

foto: Intact Images

Vasile Blaga nu renunta la candidatura pentru sefia PD-L... Sunday Times: Adrian Severin face parte dintre europarlamentarii cu interese economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x