Antena Căutare

Vasile Blaga: Avem o echipa buna la MAI, ar fi o greseala sa se schimbe

Ar fi o mare greseala sa se schimbe echipa de la MAI, pentru ca este foarte buna, a declarat marti fostul ministru al Internelor. Vasile Blaga a mai spus ca spera ca politistii au invatat din greselile lor.

Intrebat daca apreciaza ca vor fi schimbati sefii structurilor de arme din MAI, Blaga a spus ca nu crede acest lucru, intrucat ca "toata lumea invata din greseli".

"Avem o echipa foarte bine pusa la punct in minister. (...) Ar fi o greseala sa se schimbe aceasta echipa, dar nu o sa se schimbe", a declarat Vasile Blaga care l-a si asigurat pe noul ministru Igas de sustinerea lui.

Vasile Blaga si-a prezentat, luni, demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, ca urmare a protestului politistilor de vineri din fata Administratiei Prezidentiale.

Atunci, protestatarii au plecat intr-un mars ilegal de la Guvern spre Palatul Cotroceni, unde au aruncat cu caschete si lumanari si au strigat "iesi afara javra ordinara".

Portofoliul de la MAI a fost preluat, luni, de liderul senatorilor PDL Traian Igas.

CITESTE si...

Secretarul de stat in MAI Mihai Capra a demisionat

Sursa: Jurnalul National

Boc si Politia, din nou impreuna... Ilie Sarbu: “Motiunea de cenzura va fi depusa, cel mai probabil, dupa Congresul PSD”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x