Antena Căutare

Vasile Blaga va fi seful de campanie electorala a PDL pentru alegerile locale

Emil Boc a anuntat, luni, ca presedintele Senatului, Vasile Blaga, se va ocupa de Campania electoral a PDL pentru alegerile locale. Liderul democrat-liberalilor a precizat ca Blaga este cea cea mai buna solutie" a PDL pentru acest post.

Potrivit unor surse democrat-liberale, citate de Hotnews, numirea lui Vasile Blaga in functia de coordonator al campaniei electorale reprezinta o concesie fata de aripa care-l contesta pe Emil Boc in partid.


Hotararea vine dupa ce Guvernul a anuntat, tot luni, ca va aloca fonduri pentru proiectele locale, dupa ce, in urma cu o saptamana, premierul Ungureanu acuzase presiuni politice din partea coalitiei de guvernare.

BPN al PDL a decis, la inceputul lunii ianuarie, infiintarea unei Comisii privind organizarea alegerilor, sub coordonarea lui Emil Boc. Din aceasta comisie faceau parte Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Elena Udrea şi Vasile Blaga, potrivit agentiei Mediafax.

Comisia urma sa se ocupe cu elaborarea strategiei electorale a partidului pentru anul electoral 2012.

Preda, dupa excludere: Udrea, o forma fara fond a politicii romanesti... Crin Antonescu: Vom reveni la Senat daca avem majoritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x