Antena Căutare

Vergil Chiţac, după ce s-a vehiculat că ar fi infectat cu coronavirus: Am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Nu ştiu de unde au tras colegii concluzia că sunt suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chiţac, despre care s-a vehiculat că ar fi infectat cu coronavirus, a anunţat, joi, că nu ştie de unde au tras concluzia colegii săi din Parlament că este infectat, după ce a anunţat că nu poate participa la votul de învestire a Guvernului Cîţu. Chiţac afirmă că este răcit şi ia deja tratament de două zile, însă, pentru a elimina orice suspiciune, a cerut să fie testat.

Vergil Chiţac a precizat, într-o postare pe Facebook, că nu are simptome de coronavirus, dar pentru a înlătura orice suspiciune a cerut efectuarea unui test.

“Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o aşa-zisă infectare a mea cu coronavirus. Informaţia vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîţu. Este adevărat că ieri am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Totuşi, nu ştiu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de coronavirus şi au făcut public acest lucru”, a scris Chiţac pe Facebook.

Senatorul liberal a anunţat şi că a certu să fie testat.

”Menţionez că sunt sub medicaţie de două zile şi nu am simptome de coronavirus. Totuşi, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test şi vă voi ţine la curent”, a mai transmis Vergil Chiţac pe pagina sa de Facebook.

Sursa : news.ro

Avocatul Poporului cere preşedintelui Klaus Iohannis să declare starea de urgenţă... Florin Cîţu: Toate facturile şi cheltuielile statului se plătesc la timp/ Urmăresc cu mare atenţie ce se întâmplă şi in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x