Antena Căutare

Vezi "perlele" gramaticale ale politicienilor romani, aparute in declaratiile de avere!

Limba romana, dar si marcile unor autoturisme pe care le detin, ii pun in dificultate pe multi dintre oficialii romani. Declaratiile de avere ale politicienilor scot la iveala greseli peste greseli. Probabil, alesii au considerat ca de data asta nu au nevoie de ajutorul consilierilor.


De exemplu, presedintele CEC, Traian Radu Ghetea, a scris la rubrica bunurilor pe care le detine: bijuterii, cu un singur "i".

Si numele unor marci de autoturisme ridica ceva probleme. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, s-a incurcat putin cand a trebuit sa declare ce fel de masina detine. A declarat ca are un Seat Leone, in loc de Leon.

Daca vorbim despre marca Volkswagen, lucrurile se complica si mai mult. Para Lorant, secretar general adjunct la Ministerul Mediului si Rodica Anca Brad, asistenta la cabinetul Ministrului Sanatatii, au scris dupa ureche numele.

O alta greseala o intalnim in declaratia de avere a primarului din Satu Mare, Ilyes Iuliu, care foloseste cuvantul salar, in loc de salariu.

Un functionar din Ministerul Administratiei si Internelor, Bogdan Daniel Oltean, nu a stiut numele bancii de unde si-a luat creditul.

UPDATE! Leonard Orban va conduce viitorul Minister al Fondurilor Europene... Ministerul Fondurilor UE, condus de Leonard Orban, pe masa Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x