Victor Costache, din nou la Ministerul Sănătății! Fostul ministru, numit consilierul onorific al lui Nelu Tătaru

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a fost numit consilier onorific al actualului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

Victor Costache, numit consilierul onorific al succesorului sau la Ministerul Sănătății

Gov.ro

Potrivit site-ului oficial al Ministerului Sănătății, numirea lui Victor Costache în funcția de consilier onorific al ministrului a fost făcută în data de 31 martie, adică la cinci zile după ce și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, în plină criză provocată de pandemia de coronavirus.

La anunțarea demisiei, Victor Costache a declarat că rămâne alături de Ministerul Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza lui.

Citește și: S-a aflat adevăratul motiv! De ce a demisionat Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății

„Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a spus Victor Costache.

„În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a mai spus atunci Victor Costache.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri