Antena Căutare

Victor Ponta: "Daca nu intram nici in acest an in Schengen, sigur vom adera in 2013"

Romania era pregatita inca de anul trecut sa intre in spatiul Schengen, iar daca nu vom adera nici in acest an, cu siguranta vom face pasul in 2013, a apreciat, luni, premierul Victor Ponta, la finalul sedintei USL.

"Din punct de vedere tehnic, Romania era pregatita inca de anul trecut sa intre in Schengen, insa pe baza unei decizii politice a Olandei, s-a amanat aderarea Romaniei si a Bulgariei. Daca nu intram acum, intram la anul in mod sigur, dar este o pierdere si pentru noi si, pentru UE", a spus prim-ministrul.

De asemenea, Ponta a mai spus ca intrarea Romaniei in Schengen in acest an nu ar fi numai un succes al USL, cum nici ratarea integrarii de anul trecut nu a constituit un esec al PDL.

"Eu chiar ma astept ca PDL sa ne ajute. Am inteles de la Blaga ca PDL sustine aderarea Romaniei la Schegen in acest an, indiferent ca este un alt guvern", a adaugat premierul.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Sergiu Andon, aviz de la Comisia Juridica a Camerei pentru incetarea mandatului de deputat... Deschiderea sesiunii parlamentare la Senat a fost amanata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x