Antena Căutare

Victor Ponta: "Demisia lui Boc este primul pas spre anticipate"

Liderul USL, Victor Ponta, a salutat decizia premierului Emil Boc de a demisiona, afirmand ca s-a facut primul pas pentru declansarea alegerilor anticipate.

"Suntem o corabie in deriva, pe o mare extrem de agitata", a declarat Victor Ponta, adaugand ca demisia premierului Emil Boc deschide drumul spre alegeri anticipate.


"Suntem dechisi sa discutam orice fel de formula responsabila, sa ajungem la alegeri care sa nu insemne distrugerea totala a ceea ce a ramas din Romania. Cred ca putem face o tranzitie democratica", a adaugat Ponta.

Liderul PSD a mentionat ca, odata cu demisia lui Emil Boc, se intra in cele 60 de zile pentru dizolvarea Parlamentului in vederea alegerilor anticipate.

Premierul Emil Boc i-a anuntat, luni, pe ministri ca a decis sa depuna mandatul Guvernului.

"Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului", a anuntat luni dimineata premierul Emil Boc, adaugand ca a luat aceasta hotarare in incercarea de a "detensiona situatia sociala" si pentru a nu influenta "stabilitatea economica a tarii".

foto: Intact Images

UPDATE! Consultarile de la Cotroceni s-au incheiat. Vezi concluziile politicienilor!... Cine va fi noul premier? Vezi 6 nume posibile pentru postul de sef al Guvernului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x