Antena Căutare

Victor Ponta l-a invitat in Romania pe Arnold Schwarzenegger!

Arnold Schwarzenegger va ajunge la Guvern. Va fi imbracat la costum si nu va fi inarmat, dar se va bate cu Victor Ponta. In strategiile despre energia alternativa. Cei doi s-au intalnit azi pentru prima data, iar Arnold a fost convins de premierul roman sa ne faca o vizita.

Arnold Schwarzenegger a fost atractia celui mai recent summit pe teme de energie, de la Viena. Celebrul actor, politician si militant pentru protectia mediului a vanat toate blitz-urile fotografilor. Chiar si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost vrajit de “Terminator”.

Premierul Victor Ponta nu a ratat momentul si si-a adaptat discursul la profilul celebrului sau vecin de prezidiu. Insa, chiar daca l-a avut pe Arnold aproape, premierul roman n-a reusit sa afle tot ce dorea de la starul american. “I-am spus fiului meu, care are zece ani, ca merg la Viena ca sa-l intalnesc pe Arnold Schwarzenegger pentru a vorbi despre energie. Iar fiul meu mi-a spus: Da, ma rog, energie. Intreaba-l mai bine despre urmatorul film”, a povestit premierul.

Iar actorul a profitat si el de moment. “Vreau sa-i multumesc premierului roman, Victor Ponta, pentru ca a fost astazi aici, pentru implicarea sa puternica si interesul in combaterea incalzirii globale”, a declarat Arnold.

Arnold Schwarzenegger, 65 de ani, este unul dintre membrii fondatori ai unei organizatii non-guvernamentale, care pledeaza pentru dezvoltarea surselor de energie regenerabila.

foto: Hepta.ro

Gigi Becali risca sa intre dupa gratii. Procurorii cer 11 ani de inchisoare in cazul sechestrarii... Traian Basescu: "Raportul MCV trebuie luat in serios, este temeinic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x