Antena Căutare

Victor Ponta: Legea ANI este o prostie

Presedintele social-democrat declara ca parlamentarii sai nu se vor opune votarii legii Agentiei Nationale de Integritate in forma pe care o doreste Puterea.

Faceti legea cum vreti voi, dar faceti-o odata. Noi nu va facem nimic, aveti cvorum, faceti-o cum vreti. Cum spune majoritatea, asa facem. Noi nu va facem nicio problema. Dar ii mintim pe oameni, daca le spunem ca cu aceasta lege nu vom mai avea coruptie in Romania, ne batem joc de oameni. Ne batem joc de oameni. In justitia din Romania e catastrofa, nu de la ANI. In Romania sunt vreo sase milioane de oameni care au procese. Si noi vorbim de prostii


ANI este o prostie fata de ceea ce inseamna justitia in Romania. A indraznit cineva sa se atinga de ceea ce inseamna justitia in Romania. Eu nu sunt complice la pacalirea oamenilor. Spuneti-mi si mie un demnitar pe care l-a prins ANI. Doar sa facem forme.... Nu exista ANI nici in Danemarca, nici in Finlanda, nici in celelalte tari. Pentru ca acolo functioneaza justitia", a adaugat acesta.

Ridzi a platit publicitate politica... Adriean Videanu, in spatele afacerii eoliene de la Cogealac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x