Antena Căutare

Victor Ponta: "PDL fuge de alegeri. Nu e imposibil sa le amane si in noiembrie"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, in cadrul editiei de miercuri a emisiunii "Esential" de la Antena3, ca este de parere ca strategia de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare are ca scop ajutarea celor de la PDL sa isi mobilizeze resursele bugetare si capacitatea de a fura votul.


USL considera ca PDL incearca sa amane alegerile, de teama rezultatelor acestora, de aceea, unii lideri au supralicitat si au cerut comasarea alegerilor mai devreme, in luna mai, insa democrat-liberalii nu pot accepta acest lucru, miza pentru ei fiind amanarea alegerilor.

Victor Ponta sustine ca nu este imposibil ca PDL sa incerce amanarea alegerilor si in noiembrie 2012, avertizand ca acest principiu ar putea avea consecinte cu caracter nedemocratic asupra modului in care se face politica in Romania.

Traian Basescu: Romania risca decredibilizarea daca este politizata dezbaterea privind acordul de uniune fiscala... Basescu a refuzat sa dea mana cu liderii USL. Antonescu: Presedintele a fost mai nepoliticos ca niciodata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x