Antena Căutare

Victor Ponta: "Prefectii de Botosani si Neamt vor fi demisi"

Dupa deszapeziri dezastruoase, se lasa cu demiteri. Premierul Victor Ponta a decis sa-i inlocuiasca pe prefectii din cele mai afectate judete in urma ninsorilor: Botosani si Neamt. Prefectul de Neamt a socat ieri cand a inceput sa cante, dupa ce a fost intrebat de starea drumurilor judetene si nationale. Seful Executivului a recunoscut ca face in prezent si o analiza la nivelul Companiei de Drumuri si Autostrazi si ca, daca se impune, va aplica noi demiteri.

Intrebat daca va demite pe cineva din cauza ca nu si-a facut treaba, Ponta a raspuns: "Sigur ca da. Din ce m-a informat ministrul Dusa, cel putin doi dintre prefecti pleaca - cel de la Botosani si cel de la Neamt. Daca e cazul, la fel voi lua masuri - acum fac analiza - si fata de conducerea CNADNR. Pleaca toata lumea care nu si-a facut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregatit, daca acum si-au dat sema, atunci inseamna ca nu sunt buni si vin altii".

El a precizat ca prognozele meteo privind inrautatirea situatiei vremii il fac sa creada ca joi ar putea avea loc inca o videoconferinta cu judetele afectate.

"De maine inteleg ca va fi si mai greu cu vremea. (...) Prognozele meteo ma fac sa cred ca si maine, poate ca imediat dupa ce mai finalizam ce mai avem aici la Parlament, s-ar putea sa avem din nou o videoconferinta macar cu judetele afectate", a spus premierul. El a aratat ca in acest moment seful IGP, conducerea CNADNR, ministrul Dusa, inca in functie pana vineri, si toti cei care au atributii sunt la munca si il informeaza continuu.

Mai multe detalii, in Income Magazine

foto: Intact Images

Toti senatorii au fost validati. Depun juramantul de credinta, in cadrul unei sedinte festive... Vrea la sefia Camerei Deputatilor! Gigi Becali, un om fericit: “Incepem de jos. Pac, pac, pac” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x