Antena Căutare

Victor Ponta: Premierul noului Guvern va fi desemnat miercuri seara de PSD, PNL, PC , UDMR si minoritati

Presedintele PSD Victor Ponta, a declarat, dupa discutiile cu grupul minoritatilor nationale, ca in urma acestei intalniri si a unei discutii telefonice cu liderul PNL, Crin Antonescu, s-a stabilit ca premierul unui eventual Guvern in cazul trecerii motiunii de cenzura sa fie desemnat miercuri seara de catre PSD, PNL, PC, UDMR si grupul minoritatilor.

"Ne-am inteles. Am discutat cu domnul Crin Antonescu putin mai devreme cand am iesit din sala si toti suntem de acord ca miercuri seara decizia nu va apartine doar PSD, ci PSD, PNL, PC, UDMR si minoritati si, in mod sigur noi, suntem un singur partid (...)", a explicat Ponta.

Presedintele social-democrat a declarat ca a facut un apel la grupul minoritatilor sa voteze la motiunea de cenzura intrucat, in opinia sa, absenta de la vot ar insemna 'un act de lasitate si de dispret' fata de alegatori. Si a adaugat ca social-democratii vor insista marti pentru o noua intalnire cu reprezentantii UDMR.

Conducerea PDL si-a chemat parlamentarii la sfat intr-un restaurant... Basescu: A trecut vremea cand mai puteam utiliza veniturile bugetului de stat pentru voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x