Antena Căutare

Victor Ponta se va intalni cu Schulz la Bruxelles

Premierul Victor Ponta se va intalni, vineri seara, la Bruxelles, cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Cei doi vor sustine si o declaratie comuna de presa. http://mediafax.ro

Intrevederea va avea loc de la ora locala 18.15.

Ponta se afla la Bruxelles la acest sfarsit de saptamana pentru a participa, in calitate de presedinte al Partidului Social-Democrat, la Congresul Partidului Socialist European, Schulz apartinand aceleiasi familii politice, anunta Mediafax.

Congresul PES trebuia organizat la Bucuresti, insa conducerea socialistilor europeni a luat decizia mutarii reuniunii la Bruxelles, anuntul fiind facut la o reuniune a Internationalei Socialiste desfasurata in Africa de Sud, dupa o intrevedere a lui Ponta cu presedintele PES, Serghei Stanisev, si liderul grupului S&D din PE, Hannes Swoboda.

Ponta a transmis atunci si o scrisoare liderilor PES, in care arata ca solicita organizarea Congresului la Bruxelles, lucru justificat de "inabilitatea" oficialilor de la Bucuresti de a explica in plan extern actiunile politice privind demiterea lui Traian Basescu.

SRI-ul a dat 190 de rapoarte Executivului despre situatia de la Oltchim... Victor Ponta, dupa intrevederea cu Schulz: "Romania a depasit criza politica. Ambele tabere si-au invatat lectia&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x