Antena Căutare

Videanu: "Elena Udrea ar putea fi candidatul PDL la Primaria Capitalei"

Prim vicepresedintele PDL nu exclude numele Elenei Udrea de pe lista posibililor candidati ai partidului pentru Primaria Capitalei.


Rugat sa nominalizeze cateva persoane care s-ar potrivi pentru a candida la Primaria Bucuresti, Videanu a ezitat, apoi a spus ca numele Elenei Udrea nu este exclus de pe lista de candidati. "Ar putea fi si Elena Udrea. De ce nu? Mai ales ca partidul are foarte multe posibilitati in momentul de fata pe care le poate evalua in aceasta competitie", a spus Videanu in emisiunea 100% de la B1TV.

Acesta a subliniat ca PDL "se va bate" pentru primaria Capitalei: "Cert este ca PDL nu cedeaza Bucurestiul. Se va bate pentru Bucuresti, asa e corect. Pentru ca ceea ce s-a intamplat in acest oras s-a facut in ultimii opt ani de zile. E dreptul nostru sa venim si sa continuam toate aceste proiecte pentru Bucuresti".

Intrebat daca PDL ar putea sustine in cursa electorala pentru primaria Bucuresti pe Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, Videanu a negat aceasta posibilitate. "Domnul Ontanu este un primar pe care il apreciez foarte mult, am lucrat bine cu el. Este coleg de coalitie, dar este membru al unei alte formatiuni politice".

Videanu nu exclude, totusi, aliante preelectorale cu alte partide, desi la un moment dat partidul decisese sa nu mai faca astfel de miscari politice. Videanu s-a laudat cu faptul ca in ultimele opt luni PDL a castigat alegeri locale in 18 localitati din 26, printre care si orasul Ramnicu Valcea.

sursa:Jurnalul.ro

Cezar Preda: "Duelul intre prostanaci" pune puterea in situatii "complet idioate"... Sloganul Elenei Udrea la OSIM: "EU iubesc B"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x