Antena Căutare

VIDEO! Badea: Sa ai presedintele umilit inseamna ca tu ca cetatean esti varza

Mircea Badea comenteaza afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care sustine ca functia de presedinte a reprezentat pentru el "cea mai mare umilinta a vietii".

"Da de ce sunteti domnule presedinte umilit? 'Nu ma pupa astia suficient in fund. Fundul meu e cumva amintit si in nume'. Pana sa o zica pe asta cu umilinta era un mare smecher. Ne dadea bani si dintr-o data l-a strabatut asa o unda de umilinta.", a comentat Badea declaratiile de duminica ale presedintelui.

Realizatorul a comentat logic spusele presedintelui spunand ca atat timp cat nimeni nu il obliga pe Traian Basescu sa fie presedinte atunci acestuia ii face placere sa fie umilit.

"Tu intelegi ca domnul se sacrifica si pentru sine. Va rog frumos sa-i luat pistolul de la cap domnului presedinte si sa nu il mai santajati. [...] Daca te pui singur in postura de a fi umilit esti ca marchizul de Sade. Esti d-ala masochist", a incheiat Badea.

Foto: A1.ro

Calin Tariceanu: Orice discutie privind o alianta PNL-PDL, "clar inutila"... Coalitia a spus "DA" maririi salariilor bugetarilor cu 15% din iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x